Tiimi

Henna Sivula

Henna on valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2012. Hän on positiivinen asiakaspalvelija joka haluaa aina panostaa hyvään palvelukokonaisuuteen. Hänen lempitöihinsä kuuluu luonnolliset vaaleat erilaisia raidoitustekniikoita hyödyntäen, sekä kampaukset.

Sini Niskala

Sini on toiminut alalla vuodesta 2012. Hänen vahvuuksiinsa kuuluu asiakkaan huolellinen kuunteleminen ja tarkka kädenjälki. Hän on taitava luomaan asiakkaalle toimivia värjäys- ja leikkauskokonaisuuksia. Sini on Leikkaamon tehopakkaus, joka tekee työtään suurella sydämellä.

Jenni Hietala

Jenni on valmistunut vuonna 2012 ja palvelee sekä suomen että ruotsin kielellä. Hän on visuaalinen, luova ja työlleen omistautunut kampaaja. Jenni rakastaa kouluttautumista ja itsensä haastamista. Hänen intohimonsa ovat ehdottomasti kampaukset! Myös kouluttaminen kampausten saralla kiinnostaa Jenniä.

Ella Leppälä

Ella on pirteä ja helposti lähestyttävä hiusalan ammattilainen, joka on toiminut alalla vuodesta 2014 lähtien. Ella on motivoitunut kampaaja, joka haluaa jatkuvasti kehittää osaamistaan ja seurata alan trendejä. Hän on taituri erityisesti upeiden vaaleiden hiusten toteuttamisessa ja viimeistelyssä!

Voisiko tässä olla sinun kuvasi?

Haluaisitko mukaan tiimiimme?

Sen lisäksi että missiomme on tarjota asiakkaillemme korkeatasoista palvelua, haluamme toimia myös parhaana työpaikkana sopimusyrittäjille. Mikäli olet hius- tai kauneudenhoitoalan ammattilainen ja hyvä tyyppi, käy tsekkaamassa oheisen painikkeen takaa mitä me voisimme tällä hetkellä tarjota sinulle.

Hyvä ilmapiiri auttaa työssäjaksamiseen ja välittyy asiakkaille. Hyvä ilmapiiri koostuu positiivisesta asenteesta, toisten auttamisesta ja kunnioittamisesta, sekä ripauksesta huumoria

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tarjoamistamme palveluista tai tuotteista? Ota meihin rohkeasti yhteyttä