Ajankohtaista

29.3.2022

Muutoksien viikko

Hei kaikki! Täällä kirjoittelee Karoliina.

Viikko on hektinen, sillä valmistelemme Leikkaamossa omistajanvaihdosta. Me, vielä pari päivää nykyiset omistajat Karoliina ja Hanna haluamme kiittää KAIKKIA kuluneista vuosista ja upesta Leikkaamotarinasta, jonka olemme KAIKKI yhdessä kirjoittaneet; se kaikki tulee säilymään sydämissämme ikuisesti.

Emme voisi mielekkäämmässä tilanteessa ollakaan! Leikkaamon uutta tarinaa jatkavat Sini ja Henna, jotka ovat jo vuosikausia olleet kiinteä osa yritystä. Jäämme ilolla seuraamaan, kun he tekevät kunniaa Leikkaamolle uusilla inspiroivilla ideoillaan!

Sen sijaan meitä on kutsunut ja kutsuu edelleen jokin muu, ja silloin tietää, että on aika kääntää sivua.

Viikko on todella kiireinen, jotta työn tohinassa saadaan liiketila tyhjäksi uusille omistajille. Ehkäpä perjantaina kun avaimet on luovutettu ja hommat tehty, alkaakin uusi tuntematon? Se jääköön nähtäväksi.

Kiitos kaikille, jotka ovat asioineet Leikkaamossa vuosien varrella ja voimme lämpimästi suositella ; Kokkolan parasta parturi-kampaamoa LEIKKAAMOa jatkossakin <3

KIITOS. Ehkä törmäämme vielä? Elämä näyttää. Hymyillään kun tavataan.

Rakkaudella,

Karoliina

21.2.2022

Tiedote

LEIKKAAMOSSA TAPAHTUU OMISTAJANVAIHDOS 1.4.2022 ❤️

Leikkaamo sai alkunsa vuonna 2010 Hannan ja Karoliinan rakkaudesta hiusalaa ja asiakaspalvelua kohtaan. Aluksi meillä oli vain pieni ajatus itsemme työllistämisestä pienessä kahden hengen parturi-kampaamo palveluja tarjoavasta yrityksestä. Asiakkaat kuitenkin löysivät tiensä vasta avattuun Leikkaamoon nopeasti ja aivan kuin huomaamatta Leikkaamo kasvoi kokonaiseksi perheeksi alan ammattilaisia. Tänä päivänä 2022 voimme kiitollisina katsoa kuluneita reilua 12 vuotta ja kiitollisina tulevaisuuteen. Olemme saaneet olla luomassa jotain merkityksellistä ja kuka tietää, ehkä jotain historiallista Kokkolan kauneuden hoitoalan vaikuttajina. Olemme luoneet Leikkaamon, vakavasti otettavan ja vahvasti Kokkolassa vaikuttavan yrityksen.
Menneet 12 vuotta ovat olleet moninaisia ja olemme saaneet toteuttaa ja luoda jotain sellaista josta jää jalanjälki Kokkolan katukuvaan. Olemme saaneet työskennellä upeiden alan ammattilaisten kanssa menneinä 12 vuotena ja nyt, tänään, saamme ylpeinä kertoa, että Leikkaamo on kasvattanut siivet; 1.4.2022 eteenpäin Leikkamon siipien alla havisevat uudet tuulet. Leikkaamo jatkaa huhtikuussa uusien omistajien siivittämänä upeasti alkanutta matkaansa!
Olemme olleet ylpeitä kaikista Leikkaamossa työskennelleistä ihanista ihmisistä ja on huikea kertoa, että Leikkaamon tarinaa jatkavat omat ” kasvatit” Henna ja Sini!
Elämä on vienyt mukanaan; Hannan toisaalle Eurooppaan ja Karoliinan toisen yrityksensä kehittämisen pariin. Olemme onnellisina päättäneet avata oven uudelle, jota olemme kumpainenkin työstäneet viimeiset pari vuotta. Koemme että työ Leikkaamossa on osaltamme tehty ja on aika antaa uudelle innovaatiolle tilaa.
Lämmin kiitos siis ja uutta kohti! ❤️
Lämmöllä Hanna ja Karoliina

Alla Hennan ja Sinin terveiset :

Sydämellinen kiitos Karoliinalle ja Hannalle siitä, että olette tarjonneet meille molemmille jo vuosien ajan lämpimän työympäristön ja hyvän pohjan kasvaa alan ammattilaisina. On samalla jännittävää sekä inspiroivaa kääntää uusi sivu teidän kanssanne, ihanat asiakkaamme.

On luontevaa jatkaa meille tärkeän Leikkaamon tarinaa, ja olemme enemmän kuin innoissamme päästessämme toteuttamaan visiomme! Haluamme, että tulet kokemaan Leikkaamossa monia rentouttavia hetkiä motivoituneissa käsissä ja kotoisissa tunnelmissa. Toivomme että juuri sinä olisit osa uudistuneen Leikkaamon tulevaisuutta! ❤️

Terveisin Henna ja Sini

15.12.2021

Tiedote

Laura työskentelee Leikkaamossa vuoden loppuun.

Kiitos tästä vuodesta Laura ja paljon tsemppiä uusiin tuuliin! ❤️

Lisäksi ilmoitamme Leikkaamon olevan suljettu 24.12.-2.1.ja kampaajien viettävän ansaittuja lomapäiviä.

Tervetuloa meille jälleen 3.1.2022.

Kiitos kaikille asiakkaille vuodesta 2021 ja ihanaa, toiveikasta ja rakkauden täyteistä vuotta 2022! ❤️

14.11.2021

Muutoksia aukioloaikoihin

Palvelemme 1.12.2021 alkaen sopimuksen mukaan.

28.8.2021

Teknisiä ongelmia

Huhhuh, nyt tuli kyllä tauko! Oli pieniä teknisiä ongelmia mutta kiitos velikullan, joka taitaa nämä hommelit, nyt wörkkii taas!

On niin paljon tapahtunut sitten viime kirjoittaman.

Tässäpä tiivistettynä:

-Joukkoomme saatiin toukokuussa uusi upea parturi-kampaaja Laura, joka on erikoistunut parturitöihin; meiltä saa siis myös partakäsittelyitä, ihanaa vihdoin! Lauralle voit varata ajan nettiajanvarauksesta ja usein pääset myös leikkaukseen extempore 🙂

-Henna ihanainen jäi äitiyslomalle kesällä ja saimme heinäkuussa ilouutisen; toinen poika on syntynyt 🙂 <3

-Joukkoomme saimme jälleen uutta verta – Katariina aloitti työt Leikkaamossa heinäkuussa. Kata on todellinen kampaustaituri, voit varata ajan hänelle nettiajanvarauksestamme. 🙂

-Vietimme myös haikein mielin Juulian läksiäisiä vastikään, sillä Juulian huikeaa ammattitaitoa tarvittiin nyt toisaalla! <3

Kiitos Juulia näistä vuosista, olet meille rakas. Juulia opettaa ammattiin valmistuvia Kokkolan Ammattiopistolla tällä hetkellä, ollaan todella ylpeitä hänestä! <3

Leikkaamossa siis palvelee tällä hetkellä Hanna, Sini, Laura sekä Kata.

Olet sydämellisesti tervetullut!

22.1.2021

Aukioloista asiaa

Jatkossa pätee normaalit aukiolot 10-16 ma-pe, ellei toisin ilmoiteta.

Poikkeavista aukioloista tiedotamme leikkaamon facebook sivuilla.

Olet lämpimästi tervetullut ❤️

8.11.2020

Lisäpalvelu Leikkaamoon

🔥🔥Uutta Leikkaamossa 🔥🔥

Saammeko esitellä ihanan Essin! ( ig @byessiemilia )

Leikkaamoon on kaivattu meikkauspalveluita pitkään ja vihdoin voimme iloksemme todeta, että nyt niitä saa!

Tulemme pitämään loppuvuonna pari sisäänajopäivää, jolloin asiakkaalla on mahdollisuus päästä Essin hellään huomaan tutustumistarjouksella 🔥🔥
Näistä päivistä ja niiden sisällöistä lisää hiukan myöhemmin. Muutoin ajanvarauskyselyt voi aloittaa vaikkapa heti, mikäli mielit jollekin tietylle päivälle meikkiä, kysy rohkeasti!

Tässä Essin terkut :

”Hei, Olen Essi Kokkolasta ja olen valmistunut parturi-kampaaja, meikkaus/maskeeraus & pukeutumisneuvoja alalle vuonna 2013.

Kiinnostus kauneuteen liittyviin asioihin sekä asiakaspalvelu ja kokonaisuuksien suunnittelu on lähellä sydäntä, ja on ollut ilo freelancerina päästä tekemään ja luomaan kokonaisuuksia erilaisten projektien parissa!
Nyt sain huikean mahdollisuuden päästä tekemään töitä myös ihanan Leikkaamon porukan kanssa, meikkaus töiden parissa.
Meikki on osa kokonaisuutta ja onnistuneen lookin luominen asiakkaalle tuovat aina iloa! ✨

Tavataan pian meikkauksien merkeissä!💄

-Essi”

Toivotamme Essin lämpimästi tervetulleeksi Leikkaamon porukkaan, tästä tulee huikeaa ❤️IMG-20201107-WA0037

5.11.2020

Muutos aukioloihin

Leikkaamo suljettu tänään poikkeuksellisesti. Palvelemme jälleen huomenna klo 10 alkaen. Ajanvaraus 0405903490.

Tiedote 30.9.2020

Jotta kampaamossamme vierailu tuntuisi mukavalta ja turvalliselta, olemme jälleen päätyneet käyttämään maskeja.

Voimme tällä kantaa kortemme kekoon ja huolehtia molempien turvallisuudesta, kun asiakas, sekä kampaaja molemmat pitävät suusuojaa.

Varauduthan siis tuomaan maskin mukanasi!

Jos sinulla ei ole maskia, voit ostaa sen LEIKKAAMOsta. Meillä on myynnissä kertakäyttöisiä maskeja.

Kiitos huomiostasi!

Yt.

LEIKKAAMO

Seuraamme aktiivisesti viranomaisten suosituksia ja etenemme heidän ohjeiden mukaan.

Umpeutuville lahjakorteille voit saada tällä hetkellä lisäaikaa, soita tai laita viestiä niin jutellaan aiheesta.

Olet lämpimästi tervetullut piristämään itseäsi näinä aikoina. ❤️

Olemme erittäin valveutuneita näihin edellämainittuihin toimintatapoihin ja teemme kaikkemme osaltamme.

Pian tuulet kääntyvät, voimaa ja valoa kaikille ❤️

15.12.2019

LEIKKAAMO NEWS!

Ilolla ilmoitamme, että saamme uuden osaajan tiimiimme!

Parturi-kampaaja Mariella aloittaa LEIKKAAMOssa työskentelyn vuodenvaihteen jälkeen tehden alkuun lauantaisin töitä, sekä sovitusti myös arki-illoin.

Hänelle on aikoja varattavissa LEIKKAAMOn nettiajanvarauksesta osoitteessa  www.varauksesi.fi/leikkaamo

Tervetuloa joukkoomme Mariella!

17.11.2019

Muutoksia LEIKKAAMOssa

Ystävät, uudet tuulet puhaltavat Leikkaamossa!

Kiitos kuluneista vuosista ja kaikesta siitä mitä minä, Hanna, olen saanut jakaa kanssanne; elämää, luottamusta ja ihania hiuskokemuksia ❤️ Osan kanssa olen tavannut ensimmäisen kerran jo vuonna 2004, osan kanssa kymmenen vuotta sitten ja osan kanssa tänä vuonna 😊 Jokainen olette omana itsenänne jättäneet minuun jotain; elämän ohjeita, – kokemusta, muistoja ja hauskoja yhteisiä hetkiä ❤️ On itketty, mutta myös naurettu yhdessä vedet silmissä!

Leikkaamo on palvellut teitä jo kymmenen vuoden ajan Kokkolan keskustassa. Olemme saaneet vuosien varrella vahvistusta upeaan työtiimiimme ja uskoakseni olemme lunastaneet paikkamme Kokkolan parturi-kampaajien hienossa joukossa tällä porukalla! Kuka olisikaan arvannut tämän, kun avasimme ensimmäisen pienen liikkeemme Kokkolassa vuonna 2010 Karoliinan kanssa, että joku päivä voimme sanoa näin ☺️ Olen kiitollinen, että olemme saaneet pienestä kotikutoisesta Leikkaamosta oman näköisemme kokonaisuuden vuosien varrella ja että olemme voineet palvella laajasti sekä suurella sydämellä asiakkaitamme 5 ammattitaitoisen parturi-kampaajan voimin!

Kun Leikkaamo täyttää 10 vuotta vuoden vaihteessa, haikeana kerron, että minua kutsuu Espanja!
Tämän uskomattoman upean naisporukan ansiosta minulla on mahdollisuus lähteä kokeilemaan siipiäni alalla pysyen, mutta uudessa kulttuurissa! Vaikka minä lähden, Leikkaamo ja ihanat leikkaamonaiset jäävät! ❤️ Muutan Espanjan Fuengirolaan tammikuun 2020 aikana ja aloitan työt uudessa GLOW BEAUTY Jesus Cautivo 40 liikkeessä 1. helmikuuta.
Toivotan teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi asiakkaakseni lomaillessanne Espanjan auringon alla! ☀️ Kiitos Glow Beautyn Minnalle tästä uudesta kokemuksesta ja mahdollisuudesta, joka minua odottaa!❤️ @glowbeauty.es

Toivon kovasti, että ehdimme tapaamaan mahdollisimman monen kanssa vielä ennen vuoden vaihdetta hiusten merkeissä Leikkaamossa ja miksei muutenkin! 🥰

Kerron myöhemmin hieman lisää, millaiseen liikkeeseen olen menossa töihin ja mistä minut tarkalleen ottaen löytää 😊 ❤️ Rakkain terveisin, Hanna

27.4.2019

Henna palaa äitiyslomalta

Toivotamme ihanan Hennamme iloisesti tervetulleeksi joukkoomme takaisin!

Henna aloittaa työskentelyn LEIKKAAMOssa 3.5.2019 alkaen.

Henna tulee tekemään n.1-2 pv / vko.

Ajat nähtävillä varauksesi.fi/leikkaamo

Tervetuloa takaisin Henna!

21.2.2019

Sim Sensitiven suomalaiset, hajusteettomat DS tuotteet

Olemme lisänneet DS tuotesarjaan tuotteita.

Nyt meiltä LEIKKAAMOsta <3

21.2.2019

MAMAkorulta uutuuksia

Nyt LEIKKAAMOsta MAMAKORUn Polku ja Kota korvikset.
Polku 35e ja Kota 29e. 🙂

14.1.2019

Bp Magneettiripset LEIKKAAMOsta

Nyt LEIKKAAMOsta magneettiripset hintaan 39€!

Tule ja valitse omasi seitsemästä mallista!

11.12.2018

Uutuuksia tuotehyllyyn

Seuraavat uutuudet ovat löytäneet tuotehyllyymme;

BPcarelta mm. Hydrating shampoo, Quick Mask, Platinum Shampoo, Fresh Clean Shampoo, Luxury Drops, Luxury Mist, Glorious Hairspray. 24.90e/kpl.

HUOM! Tämän viikon tutustumishintaan -10%.

Similtä hajusteeton DS – sarja, allergia ja astmaliiton tukema tuotesarja.

Heiltä otimme pienen erän mm. värishampoo, volumeshampoo, hopeashampoo, värihoitoaine ja maski.

19.90e/kpl ja maski 22.90e/kpl.

Samaiselta valmistajalta SENSIDO MATCH – sävyttävät hoitoaineet 14.90e/kpl.

Pian saamme hyllyymme myös BP Magnetic Lashes – lahjakortteja myydään jo! Olisiko siinä joulun odotetuin lahja?

Muista myös pukinkonttiin ikisuosikit; MAMAKORUt ja LEIKKAAMO-lahjakortit!

11.12.2018

LEIKKAAMO News

Joulukuun puoliväli käsillä! Se on näyttäytynyt LEIKKAAMOssa kuten ennenkin, sesonkiaikana. Vapaita aikoja voit selata ajanvarausjärjestelmästämme ja mikäli et sieltä sopivaa löydä, voit soittaa 0405903490.

Joulun alusaika, sekä välipäivät ollaan tätä tietoa seuraavalla tavalla avoinna; 22.12.2018 la -26.12.2018 ke olemme suljettuna. 27.12.2018 to avoinna. 28.12.2018 sekä 29.12.2018 ” sopimuksen mukaan ” – rohkene kysyä aikaa nuille päiville!

Uuden vuoden päivistä ilmoitamme myöhemmin!

Rauhaisaa joulunodotusta!

3.11.2018

Fanolan hopeashampoo vaje!

Suosittu hopeashampoo on keskusvarastolta loppu, joten emme valitettavasti saa sitä tällä hetkellä myyntihyllyymme. Ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla!

3.11.2018

Saaren Taialta muutamia tuotteita myyntihyllyyn

Tilasimme erän Saaren Taika tuotteita kokeiluun!

Ihastuttavat palashampoot, alumiinittomat deodorantit, sekä Metsähinen käsi/vartalosaippua nyt LEIKKAAMOsta! Tule kokeilemaan ja rakastu!

www.saarentaika.com

11.9.2018

Fanolan No Yellow hopeashampoo

Fanolan tehokas hopeashampoo nyt LEIKKAAMOsta, hintaan 20,00€

28.6.2018

Arvonta

MAMAKORU ARVONTA LEIKKAAMON FB SIVUILLA! Käy osallistumassa arvontaan!

28.6.2018

Palashampoot LEIKKAAMOon

Flow Cosmetics shampoopalat nyt LEIKKAAMOsta! Hinta 10,80e / kpl

10.6.2018

Henna siirtyy hiljolleen äitiyslomalle

Henna palvelee asiakkaita LEIKKAAMOssa viimeisen päivän 19.6., jonka jälkeen siirtyy kotiin odottelemaan pienokaistaan.

Hennalle kaikkea hyvää, nauti ajastasi kotona. <3

Jäämme odottelemaan Hennan tukkataikoja tulevaisuudessa! <3

13.4.2018

Infoa kesän aukioloista!

Kesän MAANANTAIT suljettu / auki poikkeuksellisin aukioloin.

Aikaväli : juhannuksen jälkeinen maanantai – venetsialaisia edeltävä maanantai pidämme maanantait suljettuna tai palvelemme poikkeuksellisin aukioloajoin.

Huomioithan tämän aikaa varatessasi!

27.1.2018

Kasvivärjäystä LEIKKAAMOsta!

LEIKKAAMOssa Radicon kasviväreillä värjäävät Juulia, Karoliina sekä Sini.

Soita ja kysy lisää kasviväreistä!

24.1.2018

MAMAkorun korvakoruja saatavilla nyt LEIKKAAMOsta

Nyt sinulla on mahdollisuus käydä koruostoksilla LEIKKAAMOssa!

Olemme ottaneet MAMAkoruja valikoimiimme.

Tarjontaa lisäillään pikkuhiljaa… 🙂

26.12.2017

MAMAkorun POP UP LEIKKAAMOssa

28.12. sinulla on mahdollisuus hankkia itsellesi ihanan MAMAkorun korviksia!

Tuotteiden ” mama ”, Petra on paikalla LEIKKAAMOssa tuona päivänä! 🙂

Tutustu MAMAkoruihin  www.mamakoru.fi

tai FB MAMAkoru

instassa mamakoru

Tervetuloa Petra ja tervetuloa te asiakkaat ihastelemaan koruja!

5.12.2017

Uutisia koskien LEIKKAAMOn henkilökuntaa

Huom ystävät! Ja erityisesti Ninan asiakkaat!

Ohessa tiedote.

Mitä sanoisin meidän kollegoiden puolesta.. Kiitos näistä vuosista. Haikein mielin jätämme hyvästit Ninalle meillä LEIKKAAMOssa. Onnea uusiin tuuliin uudella alalla! Olet meille tärkeä!

”Nina tässä moi!
Rakkaat asiakkaani. Vuosi 2017 lähenee loppuaan ja se on ollutkin tapahtumarikas vuosi. On ollut ihania ja hauskoja hetkiä teidän, asiakkaiden kanssa ja tietysti myös parhaimpien työkavereiden kanssa. ❤

Olen ollut osa Leikkaamoa nyt jo noin seitsemän vuotta. Toki siihen on sisältynyt myös kaksi ihanaa lasta ja heidän kanssaan pidetyt äitiyslomat.
Asiakkaat ovat merkinneet minulle paljon ja osasta olen saanut ystäviä ja se, jos jokin on tässä ammatissa hieno asia. Yhdessä ollaan naurettu vedet silmissä ja välillä itketty elämän vaikeampia asioita. Koen olevani erittäin rikas niistä kokemuksista ja elämäntarinoista joita olette kanssani jakaneet. Tämä työ ei tosiaankaan ole ”pelkkää” hiustenlaittoa. Se on paljon enemmän.

Vuosi 2018 tuo mukanaan kuitenkin jotain uutta ja mullistavaa. Olen siirtymässä toisenlaisiin työtehtäviin toisella alalla joten lopetan työskentelyn Leikkaamossa vuoden loppuun mennessä.
Olen osa Käsitys Oy nimistä viittomakielentulkkausyritystä ja päivätyöni jatkuu siis sen parissa. Kaikki tapahtuu nopeasti, enkä itsekään ole vielä oikeen tajunnut mitä tapahtuu.
Elämä on ihmeellistä ja joskus täytyy vaan rohkeasti hypätä uusiin haasteisiin ja ottaa vastaan mitä tuleman pitää.

Nöyrin kiitos siis teille asiakkaani kaikista näistä vuosista! Teitä tulee kyllä ikävä!

❤ Nina ”

4.12.2017

Lomatiedote!

”Hei asiakkaat,

jään 9.12.2017 lomalle. ( lukuunottamatta 17.12.2017 sunnuntaita. ) Palaan töihin 1.1.2018.

Lomani aikana on mahdollista saada joitain x-tempore aikoja – kysy siis rohkeasti omasta hlö.kohtaisesta numerostani 0503530514.

Iloisin loppuvuoden terveisin;

KAROLIINA // LEIKKAAMO ”

4.12.2017

Leikkaamosta pukinkonttiin

Joulukuuta elellään! Leikkaamosta ihanat hemmottelevat lahjakortit loppuvuoden juhlaan!

Tarjoa läheisellesi hetki arjen kiireen keskellä – tykätyt LEIKKAAMO lahjakortit – ja lahjansaaja kiittää 🙂

26.10.2017

Leikkaamosta nyt myös kasvivärjäystä

On ilo ilmoittaa, että nyt Leikkaamon Juulialla ja Ninalla on käytössä odotetut Radicon Color Me -kasvivärit.

Lisää infoa kasviväreistä saat Leikkaamosta, nro 0405903490.

1.10.2017

LEIKKAAMOlaisia on nyt kuusi!

Ilolla esittelemme uusimman LEIKKAAMOlaisen, hänen esittelytekstinsä tulee tässä:

”Hei! Olen Sini ja työskentelen kampaajana kuudetta vuotta.

Olen jokasuhteessa tunnollinen ja siksi haluan tehdä työnikin tarkasti, panostaen siihen 100%:sti.

Jokainen tuoliini istuva asiakas on tärkeä ja ainutlaatuinen! Odotan innolla että pääsen luomaan sinulle unelmiesi hiukset!

Olet sydämellisesti tervetullut! <3”

Sinille ja kaikille LEIKKAAMOlaisille aikoja varattavissa 24/7 osoitteessa : http://varauksesi.fi/leikkaamo

Henkilökunnan kasvun myötä, voimme palvella entistä joustavemmin. Kysy siis walk in-aikoja!

TERVETULOA!

1.10.2017

Arvonta käynnissä Facebookin puolella! Sinä ja ystäväsi voitte päästä yhdessä kampaajalle!

Arvomme 5.10.2017 kuusi kappaletta lahjakortteja hiustenleikkaukseen!

Osallistumassa voit käydä leikkaamon Facebookissa:

https://www.facebook.com/pg/leikkaamo/posts/

26.9.2017

Poikkeuksia aukioloissa tulevana perjantaina!

Leikkaamo poikkeuksellisesti suljettu pe 29.9.

Tuona päivänä saamme uuden upean lattian, joten remppahommissa menee koko päivä 🙂

Tervetuloa taas maanantaina 2.10.

26.9.2017

Hinnasto päivitetty

Ohessa linkki, josta voit käydä tutustumassa päivitettyyn hinnastoomme :

leikkaamo.net/hinnasto

9.9.2017

Leikkaamon henkilökunta saa vahvistusta

ILOISIA UUTISIA!
Olemme etuoikeutettuja jälleen saadessamme uuden osaajan tiimiin.
LEIKKAAMOn henkilökunta kasvaa lokakuusta alkaen. Siitä eteenpäin voimme palvella teitä entistä joustavammin ja nopeammin, sillä sitten meitä on kuusi parturi-kampaajaa tiimissämme:) Uudelle kampaajallemme voitte varata jo aikoja varauksesi.fi/leikkaamo tai LEIKKAAMOn puh.nrosta 040 590 34 90. Lisää tästä uudesta tyypistä kerrotaan tuonnempana….  Stay Tuned!!!

11.8.2017

Tuoteuutuus Herman’s Amazing Haircolor – sävyttävät hoitoaineet

Eilen saapui erä mielettömän ihania sävyttäviä hoitoaineita – tule ja hae oma sävysi! Voit tutustua tuotteeseen esim.täällä :

http://www.hermanshaircolor.fi/

11.8.2017

Karoliinan ajanvarauksista

Voit nyt varata aikoja hoitovapaalta töihin palaavalle Karoliinalle. Ajanvarauksia voit tehdä esimerkiksi netissä varauksesi.fi/leikkaamo

Tervetuloa myös käymään liikkeessä tai voit soittaa leikkaamoon 0405903490, mikäli et löydä sopivaa aikaa netin kautta, tai ajanvarauksen suhteen herää jotain kysyttävää.

Karoliina aloittaa työt täysipäiväisesti 1.9. ja toivottaa uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleeksi!

1.8.2017

Karoliinan töihinpaluusta infoa

Moikka tyypit!
Täällä ihmetellään mihin aika kului – marraskuussa tulisi kaksi vuotta siitä, kun jäin kotiin odottelemaan vauvan syntymää.
Aivan kuin eilen olisin kamman pöydälle laskenut 🙂
Noh, ei aivan kahtaa vuotta se kampa pöydällä pysynyt, sillä onhan tässä jo reilu vuosi tehty osapäiväisesti töitä 🙂

Nyt kuitenkin olen palaamassa ” kunnolla ” töihin. Tarkoittanee sitä, että syyskuusta alkaen voitte tulla luokseni joustavammin kuin vaikkapa viimeisen vuoden ajan.
Tarkoitus on tämän viikon aikana alkaa hahmottelemaan sähköistä ajanvarausta ja antaa liikkeessäkin työkamuille ” lupa ” ottaa varauksia vastaan. Ilmoitan kun olen päässyt siihen pisteeseen, että varauksia voit tehdä järjestelmän kautta. Eli siihen asti otan vielä varauksia vastaan oman puhelimeni kautta 050 35 30 514.

Kivaa nähdä teitä kaikkia!
Palaamisiin, Karo.

21.7.2017

Uudet aukioloajat

Leikkaamon uudet aukioloajat 21.7. alkaen:

Ma-Pe 10-16

palvelemme myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Voit varata aikasi varauksesi.fi/leikkaamo

tai numerosta 0405903490.

Tervetuloa!

3.7.2017

Poikkeuksia aukioloajoissa

Ma 3.7. ja ti 4.7. olemme poikkeuksellisesti kokonaan suljettu. Samoin ke 5.7.aukioloissa poikkeuksia; palvelemme klo 17-19, muuten olemme suljettu. Ajanvaraus toimii kuitenkin kyseisinä päivinä normaalisti puhelimitse. Voit varata ajan myös varauksesi.fi/leikkaamo.

Torstaista 6.7. alkaen pätevät jälleen normaalit aukioloajat.

Tervetuloa!

3.7.2017

Leikkaamo ylpeänä esittää

Iloisena esittelemme uuden kampaajamme Juulia Mikkolan! Juulia aloittaa torstaina 6.7. Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Tässä hänen esittelytekstinsä:

” Heissan! Olen Juulia, 6 vuotta alalla ollut parturi-kampaaja ja aloitan Leikkaamossa nyt heinäkuun alussa. Erityisesti hiusten leikkaus+väri-kokonaisuudet on mun ”lemppari juttu”, joita rakastan suunnitella ja toteuttaa. Kaipaavatpa hiuksesi vain pientä freesausta tai jotain ihan uutta ilmettä, toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi myös minun osaavien kätösteni huomaan! Kesäisin Terveisin Juulia ”

7.6.2017

Henkilökuntamme saa vahvistusta!

Heinäkuusta 2017 alkaen voimme palvella teitä entistä joustavammin henkilökuntamme kasvun myötä.

Saamme uuden osaajan tiimiimme.

Aikoja siis varattavissa jo nyt myös uudelle tulokkaallemme, tsekkaa varauksesi.fi/leikkaamo  tai soita 040 590 34 90 🙂

25.4.2017

Leikkaamo etsii yrittäjiä joukkoonsa!

Etsimme yrittäjähenkistä parturi-kampaajaa tuolivuokralle osaavaan tiimiimme Leikkaamoon.
Olemme vuodesta 2010 toiminut yritys. Liikkeessämme työskentelee tällä hetkellä neljä parturi-kampaajaa.

Etsimme reipasta, työtä pelkäämätöntä, asiakaspalveluhenkistä ja mahdollisesti jo omaa asiakaskuntaa kerryttänyttä huippu tyyppiä!
Meille sydäntä lähellä ovat hyvä ja ystävällinen asiakaspalvelu, sekä positiivinen asenne työhön ja haluamme sen välittyvän myös asiakkaillemme.

Parturi-Kampaamo Leikkaamo hakee lisää osaajia joukkoonsa! Etsimme kauneudenhoitoalan ammattilaista / kosmetologia / kynsi,-ripsiteknikkoa tmv toimimaan itsenäisenä yrittäjänä liikkeessämme. Työskentelyä varten on erillinen ikkunallinen huone vesipisteellä.
Olethan työtä pelkäämätön, iloinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä mahdollisesti jo omaa asiakaskuntaa kerryttänyt henkilö.

Olemme vuodesta 2010 toiminut yritys, ja tällä hetkellä meillä työskentelee neljä oman asiakaskunnan omaavaa parturi-kampaajayrittäjää.
Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisemmin palveluita. Liikkeessämme on jo aiemmin työskennellyt kynsi-ripsiteknikko.

Ethän epäröi ottaa yhteyttä!

Voit olla yhteydessä meihin esimerkiksi s.postilla leikkaamo@leikkaamo.net tai parturikampaamo.leikkaamo@gmail.com tai puhelimitse 0503530514 / Karoliina tai 0405903490 / Leikkaamo

25.4.2017

Leikkaamon henkilökunnassa muutoksia

Kiitämme Lauraa kuluneesta ajasta ja toivotamme onnea uusiin tuuliin! <3

Laura lopettaa työskentelyn Leikkaamossa huhtikuun loppuun mennessä.

14.1.2017

Hoxx! Loput Joicon tuotteet alessa -40%.

14.1.2017

Meillä on ilo ilmoittaa, että tiimiimme on löytynyt uusi parturi-kampaaja!
Laura aloittaa työskentelyn Leikkaamossa vuokratuolilaisena helmikuusta alkaen! Toistaiseksi Lauralle voi varata aikoja pelkästään Leikkaamon nrosta 0405903490, mutta aivan pian ajanvaraus onnistuu myös nettiajanvarauksen kautta. Ilmoittelemme tästä!
Ei muutakuin tervetuloa tiimiin!

Tässä vielä terveiset Lauralta:
”Heissan! Mun nimi on Laura ja oon juuri valmistunut parturi-kampaajaksi täältä Kokkolasta. Aloitan työt helmikuussa Leikkaamossa ja mun töistä saa -15%:n alennuksen koko helmikuun! Aikoja voi varata Leikkaamosta puhelimitse 0405903490. Tervetuloa!”

2.1.2017

Kiitokset asiakkaillemme menneestä vuodesta 2016! Teitte siitä jälleen antoisan!

Tähän uuteen vuoteen lähdemme jälleen innostunein ja uteliain mielin ; mitä se tuokaan tullessaan?

31.10.2016

Tuotesarja JOICO -30% 31.10.2016 – 6.11.2016 välisen ajan!

18.10.2016

Arvonta Facebookissa! https://www.facebook.com/leikkaamo/

( teksti kopioitu leikkaamon facebookista )

ARVONTA!
Kerro hauska, miellyttävä, mieleenpainuva, ihan mikä vain- muistosi liittyen Leikkaamoon. Jätä muistosi kommenttikenttään, ja näinollen olet mukava arvonnassa!
Kaikkien kommentin jättäneiden kesken arvotaan NELJÄ LAHJAKORTTIA HIUSTENLEIKKAUKSEEN!
Lahjakortin voit käyttää itse, tai antaa esim.lahjaksi ystävälle.
Arvonta suoritetaan kuukauden päästä, eli 18.11.2016 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Lahjakortti on voimassa tammikuun 2017 loppuun asti.
Onnea arvontaan, toivotteleepi
Leikkaamon likat

27.9.2016

Olaplex hoitokäsittelyt – NYT MEILTÄ!

27.9.2016

Olethan huomannut sähköisen ajanvarauksemme?
Voit näppärästi varata aikoja missä vain ja milloin vain.

Sähköiseen ajanvaraukseen pääset tästä linkistä : http://varauksesi.fi/leikkaamo/